2009. április 6., hétfő

Purikura (avagy: Szütiká szádzsin^^)


Aranyos ugye? Hát ilyeneket lehet csinálni pár perc alatt, párok és barátok szokták (mi az utóbbiak vagyunk, csak nehogy valaki mást gondoljon...:) Ennyire azért nem hamarkodom el a dolgokat.)
Kaptam Kanoko-tól egy doboz brownie-t, csakúgy. Állandóan ad valamit, hogy lehet ilyen cukifalat.
Ja, és írtunk ma a suliban egy kis felmérőt, ami jól sikerült alapvetően. Kisebb gondjaim voltak a neun partikulával, nem éreztem rá jól, hogy mikor kell használni, meg ilyen kisebb hibák voltak, de semmi komoly. Úgyhogy egyenlőre egyenes a továbbhaladás. Ha szemeszer végén valakinek az átlaga 80% alatt van, annak nem tanácsolják, hogy a következő szintre lépjen, de ez szerencsére nem fenyeget. Otthon minden rendben? Remélem. Sok puszi.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jók lettek a képek.. alig várom, hogy én is csinálhassak ilyen cuki kis giccseket! a cseresznyék a legjobbak:D (na jó, a fiú is aranyos)
    Mi megvagyunk, köszönjük! most kicsit viharverten egy újabb nehéz koreai nyelvtan után.. elkezdtük a 8-as leckét :)

    puszi!
    Ditti

    VálaszTörlés
  2. bizony bizony a 8as lecke:D Mirjam nem jó, hogy nem vagy itt, nem tudlak zaklatni, hogy magyarázzzzz, de nem baj majd küzdök vele egyedül. aranyos a srác tényleg:P
    Mi sárgultunk a hétvégén. ennyi :D

    VálaszTörlés
  3. Cukik a kepek..na meg a fiu is.....nemhogy csak sargultunk a hetvegen, de folyamatos sargulasnak nezunk elebe az elkovetkezendo napokban ;)
    Ne igyal sok sojut...POKTANJU FOREVER:D

    VálaszTörlés