2009. június 4., csütörtök

Parkland

A hónap reklámja. :-))

I miss you...
You're my man.
My man is the most handsome.

Like Parkland, just like You.

11 megjegyzés:

  1. Szia Mira!
    Tényleg jóképű!:-)))
    Az ázsiai arcokkal mindig gondban vagyok, nem tudom megsaccolni, mennyi idősek lehetnek...
    Szia!
    Kriszti
    http://kanada-kriszti.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Talán 35-38.... Te mennyire tippelted volna?

    VálaszTörlés
  3. Érdekes, én azt hittem, huszonéve , mondjuk 29...:-)

    VálaszTörlés
  4. o.@ Értem. Viszont kizárt, hogy ez a pali 30 alatti. Még az is lehet, hogy 40. Ha nem lennék már annyira hozzájuk szokva, akkor azt mondanám, hogy 'az ázsiaiak általában fiatalabbnak néznek ki, mint amit az ember gondolna róluk', de mivel már túlságosan hozzájuk szoktam, sosem feltételezném például, hogy ez a férfi 30 alatti.

    Ugyanakkor ők rólunk (ha csak nem éltek szoros kapcsolatban velünk) ugyanolyan nehezen tudják megmondani, hogy hány évesek vagyunk. Például akár velem kapcsolatban is meg szoktak lepődni, hogy 25 éves vagyok, mert szerintük fiatalabbnak nézek ki. Andorrol (kép alapján) pedig Kanako barátai azt gondolják, hogy középiskolás.

    VálaszTörlés
  5. xD középiskolás... hát majdnem :D
    nekem a reklámarc nem túl bejövős :S olyan nagy és túl kerek feje van, és öreg is hozzám. de ma láttam egy nagyon helyes kínai fiút itt Magyarországon! (azért lepődtem meg, mert ilyen elég ritkán szokott történni) Még vettünk is Blankával nagyon rossz ízű fagyit, hátha ő jön kiszolgálni,de persze nem sikerült a trükk, nyomtalanul eltűnt a srác a zegzugos kínai faloda belsejében :( nembaj, még próbálkozunk (de hogy fogok ennyi rossz fagyit megenni??)

    Ditti

    VálaszTörlés
  6. Akkor Mr Parklandon nem fogunk összeveszni úgy látom, megtarthatom magamnak. :D Nekem abszolut esetem és egyébként a koreai férfiak 40 évesen is tudnak kellőképpen nem korukhoz illően viselkedni, úgyhogy azzal sincs gond. Már látom is magam előtt az esküvőnket, haha.

    Igen, egyébként néha megesik, hogy kínaiak között is van jó. Egymilliárd 300 millió emberből már csak illik, hogy valaki jól is nézzen ki, nemde? Teljesen át tudom érezni a helyzeteteket, mert mielőtt idejöttem, én is csak különböző szolgáltató és vendéglátóipari egységekben tudtam ázsiaiakkal találkozni, nem volt még Foxy meg ilyenek, :-D ám egyébként Magyarországnak is megvan a maga varázsa. Van ez a kis izgalom mindig, de csak olyan elviselhető szinten. Korea viszont sokkoló, én személy szerint állandóan sokkot kapok, még az utcán is, vagy vásárláskor, suliban, étkezdében, kollégiumban, szóval nonstop. Úgyhogy ha majd egyszer tepsiben szállítanak haza, akkor tudjátok, mi történt. :)

    VálaszTörlés
  7. azért várj meg kint, még szeretnék veled találkozni, mielőtt a tepsiben hazaszállítás bekövetkezne xD akár ikertepsiben is jöhetünk visszafelé, bár jobb lenne egészben ottmaradni... majd megedződünk biztos :D

    VálaszTörlés
  8. Hm... Mi Ayaséval az Ázsia Centerbe szoktunk elmenni bishi-vadászatra. :) Már én is vettem olyan felsőrészt, amire egyáltalán nem volt szükségem, de nyalogatnivalóan jól nézett ki az eladófiúcska...

    VálaszTörlés
  9. Viki, valahogy meg tudlak érteni...^^;;

    VálaszTörlés
  10. háhá!! nemsokára nekem is mennem kell az ázsia centerbe fellépőruhára vadászni :D a többiek biztos azt hiszik majd, hogy a csoport érdekében vagyok ilyen aktív, közben meg... :$
    alig várom! *_*

    VálaszTörlés
  11. Haha, milyen önfeláldozó vagy Te is, odamégy a közjó érdekében..... :p Remélem sok szép.... ruhát találsz majd. ö_ö

    VálaszTörlés