2010. november 7., vasárnap

Az oszakai magyar szakos diakok...

Gyujtest szereveztek a vorosiszap karosultak megsegitesere.


Tamami az elozo leveleben emlitette nekem, hogy gyujtenek a magyaroknak, es most irta, hogy (atvaltva) 250.000 ft gyult ossze. Annyira aranyosak. :))

10 megjegyzés:

  1. Hát azért ez nagyon kedves tőlük. Nem is gondolná az ember, hogy milyen helyekről jöhet a segítség, szerintem senkinek sem jutna eszébe, hogy még japán diákok is gyűjtenek.

    VálaszTörlés
  2. Igen, én is nagyon meglepődtem és meg is hatódtam. Borzasztó figyelmesek.

    VálaszTörlés
  3. szia,

    Márciusban még Koreában leszel?

    üdv,
    László

    VálaszTörlés
  4. Laci, nem tudom még, erre a kérdésre februárban térjünk vissza!

    VálaszTörlés
  5. Ez annyira szép gesztus :)!Nálunk nem volt ilyen, de több ismerősöm kérdezett engem erről, meglepett, hogy tudnak róla.
    Bocsi, nem ismerjük egymást, de én is Koreában élek. Véletlenül akadtam a blogodra, nagyon jól írsz! Én egy Szöul melletti egyetemen tanulok. Kevés magyar él kinn, mondták a követségen.

    VálaszTörlés
  6. Szia Évi!

    Örülök, hogy írtál. Köszi szépen a dícsértet. Mostanában nem írok sokat, mert lefoglalt az egyik dolgozatom, meg igazából olyan nagyon közérdeklődésre számot tevő dolgok nem is történnek... vagy csak én vagyok kevésbé lelkes az írással kapcsolatban, nem tudom :)
    Igen sajnos kevés magyar él kinn és én péládul sokszor egyedül érzem magam. Hiába mondják, hogy úgy lehet igazán jól nyelvet tanulni, ha helybéliekkel vagy körülvéve, szerintem ez azért nem annyira jó móka egy idő után... bár ugye kinek mi :)

    VálaszTörlés
  7. Hello!

    Én már lassan egy éve vagyok kinn, megértem, mivel én is tanulok(biológia, doktori), tudom, milyen kemény:). Elején én is egyedül éreztem magam (néha most is), de most sok embert ismertem meg, külfödieket, akikkel lehet túrázni, kiárndulgatni. Szerencsére osztálytársaim jó fejek, nagyrészt külföldiek, tehát anolul megy az oktatás, és itt Szöul mellett egész jól boldogulok vele.Én is vezetek blogot, barátaim kérték:
    A blogom:
    http://aliceletters.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  8. Kedves Mira,

    Mostanában nem írsz, mi van veled,

    üdv,
    László

    VálaszTörlés
  9. @mira. derekasan végigolvastam a blogod, számomra igen élvezetes olvasmány volt.Köszönöm, hogy megírtad az élményeidet. A QSD film kapcsán rákattantam Koreára, innen az érdeklődés. Úgy gondolom, ha elutaznék Koreába, nagyon jól fel lennék készítve. Csak hát az a hangul. Nem tudnék semmit sem elolvasni!!!
    Megtudható, hogy miért nem folytatódik a blogod?

    VálaszTörlés
  10. Éva, köszönöm, hogy megadtad a blogcímedet, beleolvastam, nagyon aranyos :)

    László, pont most frissítettem, abból kiderül minden :)

    Gyula, örülök, hogy tetszett (eddig), mostantól folytatódik!

    VálaszTörlés